Olsijo

 
 
Het begon allemaal in 1988, dat was het jaar dat de eerste VSO’ers afstudeerden op onze school.

De behoefte werd reeds vlug gecreëerd om met deze eerste groep afgestudeerden het contact niet te laten verloren gaan en alzo een oud –  leerlingenvereniging op te starten. Zo bleef er ook een contact tussen de school en de oud – leerlingen.

Er werd een vereniging opgestart onder de naam OLSIJO’88, die wat later werd afgekort naar OLSIJO. Initiatiefnemer Werner Vercauteren richtte met een groepje enthousiaste bestuursleden allerlei activiteiten in zoals de welgekende filmmarathon, vele reünies, een gezellige babbel met een drankje op de Bazelse feesten en de kerstmarkt,… Was er iets te doen in Groot-Kruibeke dan trof je er hoogst waarschijnlijk OLSIJO aan. (Bazelde feesten, de kerstmarkt,…)

Het doel van OLSIJO is altijd hetzelfde gebleven. Met name het contact tussen de school en de oud – leerlingen in stand houden, activiteiten organiseren waarbij de leerlingen van toen hun vroegere schoolvrienden en leerkrachten eens terug kunnen ontmoeten en natuurlijk dragen wij ook ons steentje bij om de school bij te staan in hun activiteiten.

Ben je geïnteresseerd om jouw klas te vertegenwoordigen binnen OLSIJO aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bent steeds welkom. We hebben bestuursleden nodig van alle jaren. Contact opnemen met ons kan altijd gebeuren via de school of via e-mail: olsijo@hotmail.com

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze OLSIJO-activiteiten kan dit altijd door je e-mailadres door te geven. En verhuis je, vergeet je ons dan je nieuw adres niet door te geven? Zo wordt het voor ons gemakkelijker wanneer we over een aantal jaren voor jullie een reünie willen organiseren!

Je kan ons elk jaar terugvinden op de proclamatie met ons jaarboek, hier kan je ook steeds een babbeltje met ons slaan.

Reacties zijn gesloten.